Известие

Collapse
No announcement yet.

кожен салон

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кожен салон

Здравейте колеги ,търся си салон (предните. две седалки) за гтв 97 2.0 възможно най-запазени или направо цял салон от по-нова година за фейслифт....благодаря

Защо ти е кожен салон, твоя е стар или сега си с текстилен?
    Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

Стар и изхабен, задната седалка е като нова, но предните две са захабени, мисля да ги заменя ако изкочи нещо запазено иначе салона е кожа...

Comment

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
        Стар и изхабен, задната седалка е като нова, но предните две са захабени, мисля да ги заменя ако изкочи нещо запазено иначе салона е кожа...
        Защо не помислиш за рециклация!
        На мен за 2 предни седалки ми искаха около 220 - 230лв. като се налагаше малко попълване на пяната и боядисване на седалките! И то хората са може би най-добрите в тази област, и при тях ходят само хора с яки тупалки! Ако те интересува мога да им изнамеря кординати - намират се в София в кв. Горубляне, но виждам че ти си от Варна!
        Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

В cars.bg има спайдър който се продава в автосалон от варна. Бил с бежов салон номера е ако го вземеш после да си търсиш задни седалки ама ако ги даде за 150лв и са запазени с корите на вратите е оферта
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Продавам 2-те предни седалки на GTV '97. Запазени са, има леко захабено на шофьорското място - седалището. Емблемата на Алфа си я има, при интерес мога да ти пратя снимки.

Comment

Ценичка за салончето(предните две)
              Last edited by asennikolov84; d.m.y г., 20:06.

Comment

Първоначално публикувано от bstanishev Покажи съобщение
                Продавам 2-те предни седалки на GTV '97. Запазени са, има леко захабено на шофьорското място - седалището. Емблемата на Алфа си я има, при интерес мога да ти пратя снимки.
                Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
                Ценичка за салончето(предните две)
                На лични се уговаряйте колеги. И тази тема заминава в коша до ден два.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                X