Здравейте колеги ,търся си салон (предните. две седалки) за гтв 97 2.0 възможно най-запазени или направо цял салон от по-нова година за фейслифт....благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
кожен салон
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеСтар и изхабен, задната седалка е като нова, но предните две са захабени, мисля да ги заменя ако изкочи нещо запазено иначе салона е кожа...
На мен за 2 предни седалки ми искаха около 220 - 230лв. като се налагаше малко попълване на пяната и боядисване на седалките! И то хората са може би най-добрите в тази област, и при тях ходят само хора с яки тупалки! Ако те интересува мога да им изнамеря кординати - намират се в София в кв. Горубляне, но виждам че ти си от Варна!
Comment
-
В cars.bg има спайдър който се продава в автосалон от варна. Бил с бежов салон номера е ако го вземеш после да си търсиш задни седалки ама ако ги даде за 150лв и са запазени с корите на вратите е офертаNow: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от bstanishev Покажи съобщениеПродавам 2-те предни седалки на GTV '97. Запазени са, има леко захабено на шофьорското място - седалището. Емблемата на Алфа си я има, при интерес мога да ти пратя снимки.Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеЦеничка за салончето(предните две)Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment